Google+ Facebook Twitter Email
DOORDACHTE LAY-OUT &
FRIS DESIGN
Uw website is het visitekaartje van uw onderneming en vooral ook de eerste indruk. U hebt dus maar enkele seconden tijd om uw bezoekers te overtuigen of weg te jagen. Wij bouwen dan ook websites die passen bij de uitstraling van uw onderneming en bovendien uitblinken in gebruikersgemak, zodat uw klanten onmiddellijk vinden waar ze naar op zoek zijn en de conversiegraad flink zal stijgen!
test
WEBSHOPS

Het aantal online aankopen stijgt jaarlijks met meer dan 25%. Een trend waar vandaag (nog maar) 21% van de KMO’s op inspelen. Onze tijd wordt immers steeds kostbaarder. Dus waarom zouden we nog uren in de auto spenderen als iets gemakkelijk, en meestal nog goedkoper ook, te verkrijgen is via enkele muisklikken?

Met een aangepaste webshop hebt u een extra verkoopskanaal, bent u 24/7 bereikbaar en zal u bijgevolg meer klanten krijgen. Wij helpen u graag bij de realisatie hiervan.OP ELK TOESTEL
Vandaag surft meer dan de helft van de bevolking reeds mobiel, dus via hun smartphone of tablet. All onze websites worden daarom ook responsive gebouwd, zodat ze optimaal worden weergegeven op verschillende schermgroottes. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst, waarin mobility centraal staat.


HOOG IN GOOGLE
Een website is de eerste stap, maar hij moet ook nog gemakkelijk terug gevonden worden in de zoekmachines. Dit is essentieel om relevante bezoekers aan te trekken. Het Aimlabs team bezit de ervaring en de skills om uw website naar de top van de zoekresultaten te brengen.


E-COMMERCE WEBSITESZELF AANPASSINGEN DOEN
Elke website wordt voorzien van een CMS (Customer Management System) waarmee u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Onze CMS-systemen blinken uit in eenvoud en gebruikersgemak.
test